مواد لازم
پنیر پارمزان : ۱/۴پیمانه
پودر سوخاری با ادویه ایتالیایی: ۲ قاشق غذاخوری
پاپریکا :۱/۸ قاشق چایخوری
جعفری خشک :۱ قاشق چایخوری
جعفری خشک :۱ قاشق چایخوری
پودر سیر:۱/۲ قاشق چایخوری
فلفل سیاه :۱/۴ قاشق چایخوری
سینه مرغ بدون استخوان :۴۵۰ گرم
طرز تهیه پودر سوخاری با ادویه ایتالیایی
پودر نان : ۱ پیمانه
نمک :۱/۲ قاشق چایخوری
جعفری خشک:۱/۲ قاشق چایخوری
فلفل سیاه:۱/۲ قاشق چایخوری
پودر سیر:۱/۲ قاشق چایخوری
ریحان خشک:۱/۲ قاشق چایخوری
پودر آویشن:۱/۴ قاشق چایخوری
. |
کلیه مواد را در ظرفی ریخته و خوب مخلوط کنید۰
حالا میرویم سراغ طرز تهیه مرغ سوخاری با پارمزان
فر را با دمای ٢٠٠ درجه روشن کنید۰
در ظرفی پودرسوخاری ، پارمزان وسایرمواد ( به غیر از مرغ) را خوب مخلوط کنید ۰
مرغ ها را در این مخلوط بغلتانید و در سینی فر بچینید و در فر برای مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه تا زمانی که کاملا پخته شود بگذارید۰
مرغ ها را در این مخلوط بغلتانید و در سینی فر بچینید و در فر برای مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه تا زمانی که کاملا پخته شود بگذارید۰
این هم نتیجه کار بعد از ۲۵ دقیقه
نوش جان
No comments:
Post a Comment