Sunday, December 9, 2012

بلدرچین گریل شده


کالری برای هر دو عدد بلدرچین:۳۰۰

 بلدرچین گریل شده 
مواد لازم
بلدرچین :۶ عدد
نمک: یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه:۳/۴ قاشق چایخوری
فلفل قرمز:۱/۲ قاشق چایخوری سرخالی
فلفل بهار:۱/۲ قاشق چایخوری سرخالی
آب مرغ :۱/۲ پیمانه
آب لیموی تازه :۱/۴ پیمانه
رب انار :۳قاشق غذاخوری
پیازچه ریز شده :۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون : ۳قاشق غذاخوری

یا فلفل بهار را میتوانید با ترکیب مساوی دارچین ، جوز هندی ،میخک و فلفل سیاه جایگزین کنید۰ all spice

برای تهیه آب مرغ میتوانید نصف یک عصاره مرغ را با ۱/۲ پیمانه آب گرم مخلوط کنید۰



طرز تهیه


آماده سازی بلدرچین

ابتداپشت بلدرچین ها را از روی خط کمر ببرید و آنرا برگردانده و روی سینه کمی فشار دهید تا پهن شود



 در ظرفی نمک ،فلفل سیاه ،فلفل قرمز و فلفل بهار را با هم مخلوط کنید۰


بعد مخلوط ادویه ها را حسابی بر تمام سطح بیرون و داخل بلدرچین ها بمالید و در ظرفی گذاشته سرش را بپوشانید و برای حداقل دو ساعت در یخچال بگذارید۰

 

تهیه سس
برای تهیه سس آب مرغ ، آب لیمو ،رب انار و پیازچه را در یک قابلمه کوچک بریزید ۰
۰

روی شعله گاز برای مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه مرتب هم بزنید تا کمی غلیظ شود۰سپس به میزان کافی نمک و فلفل اضافه کنید و از روی شعله بردارید.تا زمان سرو، باید سس را گرم نگه دارید


گریل کردن بلدرچین
 سینی فر را به بالاترین طبقه منتقل کنید(بطوری که وقتی بلدرچین را در فر میگذارید حدود ۶سانتیمتر با شعله بالا فاصله داشته باشد)۰
شعله بالای فر را روشن کنید و صبر کنید تا فر گرم شود۰
ظرفی را که میخواهید بلدرچین ها را در آن بپزید را کمی چرب کنید و در فر بگذارید تا گرم شود۰

روی و پشت بلدرچین ها را با برس روغن زیتون بزنید و در ظرفی که از قبل گرم شده بچینید۰


ظرف را در فر قرار داده و برای مدت ۲۰ دقیقه در طبقه بالای فر گریل کنید(درمیانه کار یکبار بلدرچین ها را بچرخانید)۰
ممکن است در فر های گازی زمان پخت کمتر باشد . لطفا مرتب چک کنید۰


بلدرچین ها را با سس سرو کنید۰

نوش جان




منبع

 

No comments:

Post a Comment