کالری برای هر ۸ کوفته قلقلی:۳۷۰
کوفته قلقلی ایتالیایی
مواد لازم
گوشت چرخ کرده کم چرب :۴۵۰ گرم
تخم مرغ :یک عدد
شیر:۱/۴ پیمانه
پودر سوخاری با ادویه ایتالیایی:۱/۲ پیمانه
نمک :۱/۲ قاشق چایخوری
آویشن :۱/۲قاشق چایخوری
جعفری تازه خرد شده:۱/۴ پیمانه
پودر سیر :۱/۲ قاشق چایخوری
فلفل سیاه:۱/۲ قاشق چایخوری
پنیر پارمزان :۱/۴ پیمانه
برای تهیه سس
سیر: یک حبه
کنسروگوجه فرنگی:یک عدد
آویشن:۱/۴ قاشق چایخوری
نمک:به میزان لازم
طرز تهیه
فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. کف ظرف را فویل گذاشته و آنرا در فر بگذارید.(من از فویل نچسب استفاده کردم ونیازی به چرب کردن نبود .میتوانید از ظرف نچسب هم استفاده کنید)۰
در ظرفی تمام مواد کوفته قلقلی را با دست خوب مخلوط کنید۰
مواد ورز داده شده را بصورت کوفته های کوچک در آورید۰آنهارا در ظرف از قبل گرم شده بچینید۰
کوفته ها را برای مدت ۲۰ دقیق در فر بپزید۰
کنسرو گوجه فرنگی را با گوشتکوب برقی له کنید و در قابلمه ای کوچک بریزید به آن یک حبه سیر له شده، آویشن و نمک اضافه کنید۰
کوفته قلقلی ها را در قابلمه بریزید و روی شعله گاز برای مدت ۲۰ دقیقه (تازمانی که سس غلیظ شود ) بپزید۰
نوش جان
برای دستور تهیه پودر سوخاری با ادویه ایتالیایی به این پست مراجعه کنید۰
No comments:
Post a Comment